Eten en drinken

Genieten bij DROOM! de Landerij

Bij DROOM! de Landerij serveren we heerlijke koffie, thee of (biologische) frisdrank. Op het menu tref je natuurlijk onze 'wereldberoemde' appeltaarten aan. Je kunt hier lunchen, een hapje en een drankje of een borrelplank bestellen. We maken graag gebruik van producten uit eigen tuin of uit de streek.

Kijk voor het menu op droomdelanderij.nl

Op het terras en in het restaurant bestel en eet je de producten van DROOM! de Landerij. Elders op het terrein mag je picknicken en ook je zelf meegebrachte eten en drinken gebruiken. Help je ons mee om het terrein netjes te houden?

Op Landerij De Park kan je als gast terecht op het mooie terras en in het gezellige restaurant. Je wordt er hartelijk begroet en vriendelijk te woord gestaan door de medewerkers van DROOM! de Landerij.

Onze sociale horeca ademt de sfeer van een natuurlijke omgeving, is ingericht met duurzame materialen en is zo helemaal in lijn met het terrein van De Landerij.

Als partner van Landerij De Park is DROOM! de Landerij uitbater van het restaurant, de keuken en de bakkerij. Ruim 40 mensen hebben hier een fijne en zinvolle werkplek. Een inspirerende omgeving, waar participeren, horeca en natuur samengaan en waar je dagelijks nieuwe mensen ontmoet.

Kom je snel (weer) langs?

 

Kijk ook bij …