Groepsbezoeken

Reserveer een groepsbezoek

Groepen – altijd welkom!
Groepen (vanuit organisaties, zoals scholen, kinderopvang/ BSO’s, Mama’s clubs) zijn op afspraak altijd welkom. Maar…… wat niet iedereen zich realiseert, is dat Landerij De Park een vrijwilligersorganisatie is die zich op allerlei fronten in moet spannen om de organisatie financieel gezond te houden. De beesten moeten eten, de gebouwen onderhouden, de wc’s moeten schoon, het speelterrein moet er goed bij liggen en zo zijn er nog veel meer zaken die aandacht vragen en geld kosten.
Daarom vragen wij aan groepen een kleine financiële vergoeding.
Voor informatie en aanmelden: mail naar info@landerijdepark.nl


Dit zijn de mogelijkheden:

A Groepsbezoek met kinderen aan Landerij De Park

De groep (vanuit organisaties, zoals scholen, kinderopvang/ BSO’s, Mama’s clubs) heeft toegang tot het terrein, de tuin, de bijenstal, de toiletten van de Pakschuur en indien open: de kas. De kinderboerderij is open van 12.00 tot 13.30 en van 14.15 tot 17 uur.
Je betaalt hiervoor een bijdrage per kind van € 2,-

B Groepsbezoek met kinderen aan Landerij De Park, met ochtendbezoek aan de kinderboerderij

zie A plus:
De kinderboerderij opent speciaal voor jouw groep de deuren van 10.00 tot 11.30 uur. Onder voorbehoud van beschikbaarheid van vrijwilligers, kan je hiervoor reserveren via info@landerijdepark.nl.
Hierbij komt er een toeslag van € 3 per persoon op de bijdrage van het bezoek. (in totaal dus: € 5 per persoon).
Let op: Voor de extra openstelling van de kinderboerderij hanteren wij een minimumbijdrage van € 35.

C Mijn groep wil vaak komen

Heb je een organisatie waarbij je met een of meerdere groepen vaak naar de Landerij wilt komen, dan is bij de kinderboerderij een abonnement te koop. Als tarief daarvoor geldt (het tarief per kind) x (het maximum aantal kinderen) x 4. Voor informatie, mail je naar info@landerijdepark.nl

D Scholen uit Overbetuwe

Basisscholen uit Overbetuwe kunnen Landerij De Park bezoeken door een arrangement te boeken via NME Overbetuwe. Er zijn leuke en interessante natuurprogramma’s te boeken voor verschillende leeftijdsgroepen. Deze route is zowel voor scholen uit Overbetuwe als voor Landerij De Park een aanbevolen route. Meer informatie: zie www.nmeoverbetuwe.nl of mail naar info@nmeoverbetuwe.nl
Deze dienstverlening is helaas niet beschikbaar voor basisscholen uit Arnhem en andere gemeenten. Zij hebben hun eigen NME-centrum.

E Kinderfeestjes

Wij organiseren geen kinderfeestjes. Daar hebben we helaas geen vrijwilligers voor. Wel kan je zelf met een groepje kinderen komen en bij DROOM! de Landerij een kinderfeestjes arrangement afspreken met drinken en eten en een gereserveerde tafel. Mail daarvoor s.v.p. naar landerijdepark@bijdroom.nl.
Op het terrein is voldoende te doen. Je kunt eventueel een speurtocht bij de kinderboerderij kopen.(Let s.v.p. op de openingstijden van de kinderboerderij). Ook leuk is het ontdekken van het struinpad. Houd er rekening mee dat je zelf voor de begeleiding moet zorgen. De kinderen spelen onder jouw verantwoordelijkheid.
Een donatie voor Landerij De Park is altijd welkom. Zie: https://www.landerijdepark.nl/over-ons/steun-landerij-de-park/

F Groepsbezoek volwassenen

Een natuuractiviteit combineren met catering van DROOM! de Landerij? Ook dat kan bij Landerij De Park. Overleg over de mogelijkheden en mail naar: landerijdepark@bijdroom.nl
We kunnen de natuuractiviteiten niet begeleiden. De organisatie ervan heb je zelf in handen. We hebben enkele suggesties voor je op een rij gezet.

Voor elk bezoek geldt:

  • Van tevoren meld je jouw groepsbezoek via info@landerijdepark.nl
  • Je meldt je bij de beheerder van de kinderboerderij waar je contant of met pin kunt betalen of je maakt een schriftelijke afspraak hoe de bijdrage voldaan wordt.
  • Je maakt gebruik van de toiletten in de Pakschuur, niet die van het restaurant.
  • Het terras en het restaurant zijn bedoeld voor reguliere gasten. Je kunt met jouw groep een picknickplek zoeken op het terrein.

Onverwachte groep
Wordt er een groep op het terrein gesignaleerd die zich niet heeft aangemeld, dan maken we ter plekke graag de financiële afspraken met je.
Ook in verband met de spreiding van de drukte op het terrein hopen we onverwachte groepen te voorkomen.