Steun Landerij De Park

Landerij De Park draait zonder subsidies. Voor nieuwe ontwikkelingen zijn we afhankelijk van giften, jaarlijkse donaties en fondsen. Help je mee Landerij De Park te ontwikkelen?
Geef eenmalig of word Vriend en steun ons met een jaarlijkse bijdrage.

Geef eenmalig

Wil je ons eenmalig steunen? Heel fijn!
Vul zelf een bedrag in. Elk bedrag is welkom!


Doneer nu! Bedankt voor je bijdrage!

Word onze Vriend

Wil je Landerij De Park steunen met een jaarlijks bedrag? Daardoor help je mee aan de ontwikkeling van de Landerij. Landerij De Park draait immers zonder subsidie. Vele vrijwilligers zorgen voor alle natuurattracties , het onderhoud van gebouwen en het terrein en voor alle activiteiten Iedereen zet zich belangeloos in. Bij Landerij De Park ontdek je steeds weer iets nieuws. Dat kan alleen door extra inkomsten.
Genieten jij en je familie ook zo van Landerij De Park? Doe mee!

Als vriend van ons centrum voor natuurbeleving zorg je voor het voortbestaan en verdere ontwikkeling van Landerij De Park.
Met een vriendenbijdrage van minimaal € 25,- per jaar ondersteun je onze vrijwilligersorganisatie.
Via de nieuwsbrief houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen en activiteiten bij de Landerij.

Maak je vriendschap officieel door onderstaand je gegevens in te vullen en een eerste donatie te doen.
Let op: Na deze eerste gift wordt hetzelfde bedrag jaarlijks opnieuw geïncasseerd. Je geeft dus hiermee een machtiging af voor een jaarlijkse bijdrage.
Wil je de jaarlijkse donatie weer stopzetten? Stuur ons dan een e-mail met je gegevens naar info@landerijdepark.nl en dan zorgen wij er voor dat de jaarlijkse donatie wordt geannuleerd.