Vrijwilligers & Vacatures

Maak het verschil! Doe je mee?

Hou je van buiten zijn,  je handen in de aarde en vertellen over alle moois in de tuin?  Of ben je gek op dieren en wil je kinderen daarmee leren omgaan? Misschien ben je meer van het organiseren van activiteiten of van social media of de nieuwsbrief? Doe mee om Landerij De Park te laten draaien en steeds een beetje mooier te maken!

Actuele vrijwilligersvacatures:

Teamtrekker kinderboerderij

Secretariële ondersteuning

Marketingdeskundige

PR-medewerker/sociale media

Moestuinier

Landerij De Park draait voor een groot deel op de inzet van vrijwilligers. Zo’n 90 vrijwilligers zorgen op regelmatige basis voor de verschillende natuurattracties, het terrein en de gebouwen, voor leuke activiteiten en voor het draaien van de organisatie.

Zorg voor je eigen natuur

Onze vrijwilligers maken Landerij De Park. We noemen ze niet voor niets 'de makers van Landerij De Park'. Landerij De Park werkt zonder subsidies en dat maakt dat we extra trots zijn op onze groep vrijwilligers. De meeste vrijwilligers zijn actief binnen een of meerdere team(s). Dit geeft saamhorigheid. De reden om mee te doen kan voor mensen verschillen. Bijdragen aan een mooie samenleving, een prettige tijdbesteding, leuke mensen ontmoeten….het kan allemaal. Iedereen is gedreven door ‘zorg voor je eigen natuur’ en zet zich belangeloos in. De sfeer bij Landerij De Park is actief, betrokken en prettig.

Heb je tijd en zin om mee te doen? Meld je aan voor een kennismakingsgesprek.

We kennen de teams:

  • Kinderboerderij, met assistent-beheerders en dierverzorgers
  • Tuin/Kas
  • Bijenstal
  • School-natuurgidsen
  • PR
  • Activiteiten en Ondersteuning
  • Onderhoud en Beheer

Ook het bestuur zet zich belangeloos in voor Landerij De Park.

Je kunt je ook aanmelden als je voor een specifieke klus, activiteiten of projectmatig mee wilt doen. Iedereen is welkom, dus informeer naar de mogelijkheden.

Doe je mee

Kijk voor vacatures op: Vrijwilligersbank Overbetuwe en op Vrijwilligersbank Arnhem. Gebruik de zoekterm: Landerij De Park.

Ben je voor langere tijd werkloos? Dan is het soms mogelijk om met toestemming van het UWV toch bij ons aan de slag te gaan.

Heb je te maken met afstand tot de arbeidsmarkt? Ook dan kan je misschien bij Landerij De Park vrijwilligerswerk doen. Dat kan als je geen professionele begeleiding nodig hebt.

Voor algemene informatie mail je naar: landerijdepark.vrijwilligers@gmail.com

Stage lopen bij de Kinderboerderij

Er zijn verschillende mogelijkheden om stage te lopen bij de Kinderboerderij. Voor alle stages geldt (dus ook voor MAS stage) het onderstaande:

  • Je helpt op de kinderboerderij met het verzorgen van de dieren, de stallen schoonmaken en het ontvangen van publiek.
  • Wij werken van half twaalf tot vijf uur. Als je bij ons stage wilt komen lopen, verwachten wij dat je minstens 27.5 uur stage bij ons loopt, dus minimaal 5 dagen.
  • De dagen worden in overleg gepland. Dit kan zijn door de week, maar ook op weekenddagen of in de vakantie.

Ben je geïnteresseerd, stuur dan een mail naar: info@landerijdepark.nl