Verhuur zaalruimte

Ruimte in het groen

Zoek je een rustige locatie voor een vergadering, training of een (kinder)feestje? Kom naar Landerij De Park. De Groene Kamer is geschikt voor een workshop of vergadering. Je hebt er alle ruimte en in de pauze stap je zó de natuur in.

Voor grotere groepen kun je via DROOM! de Landerij de Pakschuur reserveren en voor kinderfeestjes ben je ook van harte welkom. Een dagje op Landerij De Park, 'de hei op' of een feestje vieren, bij ons kan het allemaal! Kom het zelf maar eens ervaren.

Groene Kamer

In de Groene Kamer (naast het restaurant) kun je prettig vergaderen of trainen. De Groene Kamer is geschikt voor ca. 16 personen.

Beamer, beamerscherm en flipover zijn aanwezig.

DROOM! de Landerij zorgt voor goed verzorgde vergaderarrangementen tegen een schappelijke prijs. Kijk hier voor de prijzen of mail naar landerijdepark@bijdroom.nl.

De Pakschuur

In De Pakschuur kan je terecht met een grotere groep. Deze ruimte is stoer, voorzien van stevig en vintage meubilair en is onverwarmd. Het is een uitstekende ambiance voor groepen die een activiteit met een natuurthema combineren. De catering gaat altijd via DROOM! de Landerij.

Overleg voor de mogelijkheden en een reservering. Mail naar landerijdepark@bijdroom.nl

Kinderfeestjes

Kom je met een groepje kinderen in de basisschoolleeftijd je feestje vieren? Je bent van harte welkom!

Je zorgt zelf voor de begeleiding en bent (logischerwijs) verantwoordelijk voor de kinderen. Kinderen kunnen bij ons naar hartenlust spelen en de natuur ervaren. In de kinderboerderij is een leuke speurtocht te koop voor € 1,50 per kind. Op de weide mag je picknicken en de kinderboerderij is op de middagen geopend. Voor drinken en wat lekkers kan je ook terecht bij DROOM! de Landerij.

Voor informatie kan je terecht bij: info@landerijdepark.nl

Reserveer een tafel en bespreek cateringmogelijkheden via landerijdepark@bijdroom.nl