Adopteer een dier

Adopteer een dier

Wist je dat je op onze kinderboerderij een dier of diergroep kan adopteren? Vanaf € 20 is dat mogelijk.

Daar help je het dier mee voor een optimale verzorging. We kopen hier onder andere voer en bodembedekking mee. Daarnaast worden de dieren ingeënt en ontwormd en komt er een dierenarts als ze ziek zijn.
Je krijgt hier uiteraard ook iets voor terug, bijvoorbeeld een certificaat met een foto van jouw dier en een informatieblad met leuke weetjes over jouw dier. Je bent altijd welkom op de boerderij tijdens de openingsuren en je kan de vrijwilligers vragen of ze tijd hebben om jou de dieren even extra aandacht te laten geven. Daarnaast ontvang je een e-mail als er iets speciaals gebeurt op de kinderboerderij, bijvoorbeeld als er een nieuw dier in de groep komt of als er misschien wel een nieuw dier geboren wordt.

Hoe werkt het?

Je adopteert een dier of diergroep voor minimaal een jaar. Ongeveer een maand voordat het adoptiejaar is afgelopen, ontvang je van ons de vraag of je de adoptie wilt voortzetten, stopzetten of misschien een ander dier wilt adopteren.
De dieren kunnen verschillende adoptieouders hebben. Jouw adoptie is dus symbolisch. Je betaalt mee aan de verzorging van jouw dier.
Ook bedrijven, verenigingen e.d. kunnen bij ons een dier adopteren. Zo steun je de kinderboerderij en zorg je zelf voor positieve reclame voor jouw bedrijf of vereniging. De naam van het bedrijf wordt dan op het reclamebord in de boerderij geplaatst.

Aanmelden voor adoptie

Je adopteert een dier door dit formulier te printen en in te vullen. Opsturen naar landerijdepark.beheer@gmail.com of afgeven bij de kinderboerderij en dan regelen we de adoptie.
Je kunt natuurlijk ook naar de kinderboerderij komen om een dier uit te kiezen. Meld je dan even bij een van de vrijwilligers.

Voorwaarden

Je kunt geen speciale rechten ontlenen aan de adoptie van een dier of diergroep. Het dier blijft te allen tijde eigendom van de kinderboerderij. Het is niet mogelijk het dier mee naar huis te nemen.
Wij streven ernaar om alleen dieren ter adoptie aan te bieden waarvan wij verwachten dat ze het hele jaar op de kinderboerderij zullen blijven. Ondanks dit streven is het mogelijk dat door ziekte of gedragsproblemen het geadopteerde dier de kinderboerderij moet verlaten. De kinderboerderij zal hiervoor geen verantwoording hoeven af te leggen. Als het dier de kinderboerderij verlaat zullen wij jou uiteraard op de hoogte stellen.
De genoemde prijzen zijn per jaar en kunnen voldaan worden via pin op de kinderboerderij of het bedrag kan worden overgemaakt. Heb je nog vragen over het adoptieplan? Neem dan contact op via landerijdepark.beheer@gmail.com