Partners

Landerij De Park wordt mogelijk gemaakt door een grote groep vrijwilligers en maatschappelijke partners. De partners huren ruimte op het terrein, maar werken ook samen aan het concept van Landerij De Park. Dat geeft een extra meerwaarde.

DROOM! de Landerij

DROOM! de Landerij zorgt voor de horeca ( keuken en bediening) en de bakkerij. Met professionele begeleiding zorgt een ploeg van ruim 40 mensen met afstand tot de arbeidsmarkt voor heerlijke producten en een vriendelijke bediening.

droomdelanderij.nl

BSO De Landerij

Bso De Landerij is een locatie van De Kikkerkoning Kinderopvang, gevestigd op Landerij de Park. Kinderen uit de wijk Schuytgraaf in Arnhem zijn van harte welkom op Bso De Landerij, een groene buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 12 jaar. En speelnatuur met 5 hectare struikgewas, bloemen, blubber en beesten.... Dat gun je ieder kind!

kikkerkoning.nl/bso-de-landerij

Kindergroen Buitenpraktijk

In de Pipowagen bevindt zich Kindergroen Buitenpraktijk.
Dit is een Praktijk voor (jongeren) coaching, kindertherapie en opvoedondersteuning. In de coaching staat het kind en zijn / haar klacht centraal. Met coaching of integratieve therapie wordt de eigen kracht van het kind versterkt.

www.orgyd-kindergroen.org

Dienstverlening in het Groen

Hoveniersbedrijf Dienstverlening in het Groen heeft zijn basis op het terrein van Landerij De Park.
Met een sociale ploeg zorgen zij op diverse plekken voor tuinaanleg en -onderhoud en onderhoud van de buitenruimte.

http://www.dienstverleninginhetgroen.nl/

NME Overbetuwe

Natuur- en Milieu Educatie Overbetuwe is een samenwerking tussen Landerij De Park en CNME Hemmen. De Stichting zorgt voor de ondersteuning van de basisscholen van de Gemeente Overbetuwe. Dat doet zij
onder andere door excursies in de natuur te organiseren. Zo wil zij kinderen in contact brengen met de natuur. Diverse arrangementen vinden ook plaats op of rondom Landerij De Park.

nmeoverbetuwe.nl