Vrijwilligers maken het verschil

Vrijwilligers zijn belangrijk bij Landerij De Park. Samen zorgen zij voor de vele activiteiten in het natuurbelevingscentrum, voor de buitenruimte, zoals het terrein, de moestuin, de kinderboerderij, de bijenstal, de kas, het labyrint en alles wat er maar buiten te zien is. Dat alles onder het motto 'Zorg voor je eigen natuur!'

Leuk en zinvol vrijwilligerswerk
Landerij De Park biedt een scala aan mogelijkheden voor zinvol vrijwilligerswerk. Je treft er veel enthousiaste en bevlogen vrijwilligers. Kortom, een heel netwerk van leuke mensen.

Vrijiwilligersteams
Er zijn verschillende teams waar altijd wel plaats is voor nieuwe vrijwilligers. Links in het menu zie je de mogelijkheden.

Vrijwilligersorganisatie in opbouw
De vrijwilligersorganisatie is in opbouw. We werken graag samen met Vrijwilligerssteunpunt STUW in Overbetuwe en met VIA in Arnhem.

Geen vergoeding
Landerij De Park kan geen vrijwilligersvergoeding of reiskosten uitkeren. Waar mogelijk worden vrijwilligers verzorgd met koffie en thee. Twee keer per jaar is er een gezellige bijeenkomst voor actieve vrijwilligers.

 

 

 Verzekering

Vrijwilligers zijn bij Landerij De Park verzekerd volgens de regeling van de VNG, via de Gemeente Overbetuwe. Klik hier voor de vrijwilligerspolis. Dit geldt alleen voor werk waarvoor afspraken met Landerij De Park zijn gemaakt.

Vermiste of beschadigde goederen
Landerij De Park is niet aansprakelijk voor vermiste of beschadigde eigen goederen die tijdens vrijwilligerswerk zijn meegebracht.

Vrijwilligerscontract
In de loop van de tijd zullen bij de langer durende vrijwilligersactiviteiten afspraken gemaakt worden tussen de vrijwilliger en Landerij De Park. Deze worden vastgelegd in een vrijwilligerscontract. 

Ongewenst gedrag en vertrouwenspersoon
Landerij De Park kent een protocol inzake ongewenst gedrag. Je kunt dit opvragen via: landerijdepark.vrijwilligers@gmail.com
De vertrouwenspersoon voor Landerij De Park is
de heer F. v.d.Logt. M: 06-10398713

VOG
Voor sommige vacatures kan een Verklaring Omtrent Gedrag gevraagd worden. 

Nieuwsbrief

Wil je niets missen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief. (let op: heb je een gmail adres dan kan de nieuwsbrief in de spam/tab 'reclame' terecht komen. Voeg svp ons adres toe aan je contactpersonen.) We verwerken je-mailadres in een gegevensbestand. Met deze aanmelding geef je ons toestemming voor de verwerking van je gegevens.

Mede mogelijk gemaakt door: