Toen en nu: het struinpad

Een nieuwe rubriek in de nieuwsbrief: toen en nu. We gaan op zoek naar beelden van toen ( van het begin van Landerij De Park) en nu. Zoveel ontwikkeld en gegroeid: leuk om bij stil te staan. Deze keer het struinpad. Imke bericht:
“Twee keer dezelfde plek, twee keer hetzelfde meisje. De foto’s zijn uit 2017 en 2023. Wat een verschil. In 2016 maakten we kennis met Landerij De Park. Een plek waar onze kinderen op ontdekkingstocht konden. Wat kwamen we er graag en veel. Veel veranderde, van de basisschool naar de middelbare school, sinds kort een hond, haarlengte en de kleding- en schoenmaat… Één ding bleef hetzelfde: we komen nog steeds graag bij Landerij De Park. Al is het alleen maar om een rondje te lopen,  nu met een aangelijnde hond. Zoals onze dochter groeide, hebben we ook Landerij De Park zien groeien. Het struinbos (rechts op de foto) is nu in zomer én winter een prachtig stuk om te verdwalen en je te verstoppen. Om even het gevoel te hebben dat je alleen op de wereld bent. Benieuwd hoe de komende jaren de groei door zal doorzetten!”

Heb jij ook een foto van ‘toen’ en eentje van nu? Stuur ‘m naar ons met jouw verhaal en wie weet staat deze in de volgende nieuwsbrief!