Doe mee met NL Doet

Datum / Tijd: 29 mei 2021 | 9:00 - 12:30


Het Oranje Fonds gelooft dat iedereen in Nederland het recht heeft om mee te doen in de samenleving. Zoveel je wil en kan. Doe je mee? is een uitnodiging aan hen voor wie dat minder makkelijk is. Wij willen hen vooral een perspectief bieden via de vele sociale projecten die wij mogen ondersteunen. Door verbinding te leggen, ontstaat er een sterk sociaal netwerk.

Doe je mee? is ook een uitnodiging aan iedereen om iets goeds te doen voor een ander. Het Oranje Fonds wil graag een platform zijn waar mensen en organisaties terecht kunnen als ze sociale problemen willen aanpakken. Hoe klein of groot het initiatief ook is. De kracht zit ‘m in de lokale verbinding.

Doe je mee? is tenslotte een uitnodiging aan iedereen om een steentje bij te dragen. Met tijd, energie, geld of kennis. Ondernemers, bedrijven, het grote publiek, iedereen. Door dat met elkaar te doen, met ieder zijn of haar eigen inbreng, hopen we het grootste effect te bereiken.

Samen met iedereen die wil helpen, in Nederland en op de Cariben, bouwen we aan het grootste sociale netwerk van de wereld. Want als we er allemaal voor elkaar zijn, staat niemand er alleen voor.

    Aanmelden

    Naam

    Aantal personen

    E-mailadres