Expositie Fotowedstrijd #ParkLingezegeninBeeld

Datum / Tijd: 4 september 2021 - 31 januari 2022 | 0:00


Kom Park Lingezegen beleven in beeld bij Landerij De Park! De negen mooiste foto’s uit de fotowedstrijd #ParkLingezegenInBeeld zijn buiten te bewonderen op het terrein van Landerij De Park.

De mooiste plekken en dieren uit Park Lingezegen

Op de winnende foto’s zijn bijzondere inwoners en herkenbare plekken uit Park Lingezegen te zien. Een snackende bever, een biddende visdief, het kapelletje op de heuvel of een ooievaar die een nieuw onderkomen zoekt op één van de moerashoeders.

Het is een greep uit de foto’s die meededen aan de fotowedstrijd #ParkLingezegenInBeeld ter ere van de eerste duizend leden van de Facebookgroep ‘Park Lingezegen in beeld’.

Fototentoonstelling  te bekijken bij Landerij De Park

De foto’s zijn tot en met januari te bekijken op het terrein van Landerij De Park. De foto’s staan over het hele terrein verspreid zodat je gelijk een mooie ronde kan maken over het terrein. Onderweg kom je ook langs mooie plekken als het Labyrint van de Hartenwensen, de bijenstal en de moestuin, genoeg te zien dus!

Facebookgroep Park Lingezegen in Beeld

De foto’s zijn de winnaars van de fotowedstrijd #ParkLingezegenInBeeld, een fotowedstrijd ter ere van de eerste 1000 leden van de Facebookgroep ‘Park Lingezegen in Beeld’. In deze groep delen bezoekers van Park Lingezegen hun mooiste foto’s van Park Lingezegen.

Neem ook eens een kijkje via: www.facebook.com/parklingezegeninbeeld