De Tuin en De Kas

De meest verrassende middag in het groen vind je letterlijk in De Tuin en in de De Kas. Hier vind je een prachtige combinatie van moes- en bloementuinen. Alle zintuigen komen hier aan bod. Laat je verrassen door de kleuren, de geuren en de soorten die je aantreft. Wie weet zit er zo maar een vergeten groente tussen. En neem ook even een kijkje in de kas.

Leuk om te weten, is dat de tuin is opgezet volgens de principes van permacultuur: een ecosysteem waarbij gewassen gebruik maken van elkaars eigenschappen. Meer informatie hierover vind je op: www.permacultuurnederland.org

In de tuin tref je misschien kinderen van BSO De Landerij of van Kindergroen BUITENpraktijk aan het werk of schoolkinderen die via NME Overbetuwe op ontdekkingstocht zijn in de moes- en bloementuinen. Of vrijwilligers van het tuinteam van Landerij De Park die de tuinen onderhouden.

Als een vrijwilliger van het Team Tuin in de moestuin of kas werkt, kun je altijd vragen welke groenten of kruiden te koop zijn. Wil je zeker weten dat je een vrijwilliger treft, kom dan op maandag-, woensdag-, of vrijdagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur.
In de wintermaanden (november - april) is het tuinteam op onregelmatige tijden aanwezig.

 

 

kaslanderij 

 

Nieuwsbrief

Wil je niets missen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief. (let op: heb je een gmail adres dan kan de nieuwsbrief in de spam/tab 'reclame' terecht komen. Voeg svp ons adres toe aan je contactpersonen.) We verwerken je-mailadres in een gegevensbestand. Met deze aanmelding geef je ons toestemming voor de verwerking van je gegevens.

Mede mogelijk gemaakt door: