Steun de makers

Landerij de Park is een burgerinitiatief en is tot stand gekomen dankzij de inzet van vele vrijwilligers en de inbreng van partners. Al deze betrokkenen noemen wij: De makers van Landerij De Park. 

Het activiteitenprogramma, de dierenverzorging, de moestuin, kas en bijenstal draaien geheel op de vrijwillige inzet van de makers van Landerij De Park. Zij zorgen ook voor het beheer en onderhoud van het terrein, de speeltoestellen en de gebouwen. Dit alles gebeurt geheel belangeloos en zonder subsidies. Daarom zijn we voor een belangrijk deel afhankelijk van donaties en giften.

Word ook vriend van Landerij De Park en steun de makers met jouw donatie! 

Doneer nu

Extra uitleg: De donatie loopt via de website Geef.nl. Wil je vaste donateur worden? Kies dan een bedrag, klik daarna op Sepa-machtiging en kies voor de frequentie: bijvoorbeeld jaarlijks.

Let op: Bij een donatie vanaf 25 euro ontvang je tijdelijk een cadeaubon ter waarde van 10 euro, die je kunt besteden in het restaurant van DROOM! De Landerij. Geef wel even aan dat wij contact met je mogen opnemen om de bon op te sturen.

ANBI

Landerij De Park is het initiatief van Stichting Boerderij Lingezegen (SBL). SBL is een erkende Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dat betekent dat een donatie aan SBL in aanmerking komt voor aftrek bij de belasting, onder de geldende voorwaarden van de belastingdienst.

Periodieke giften (minimaal 5 jaar) die bestaan uit vaste bedragen, zijn volledig aftrekbaar van het inkomen. Hiervoor is wel een schriftelijke overeenkomst nodig. Als je hiervoor belangstelling hebt, verzoeken wij je te mailen naar info@landerijdepark.nl. Wij verzorgen voor je de schriftelijke afhandeling. 

Logo ANBI

Nieuwsbrief

Wil je niets missen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief. (let op: heb je een gmail adres dan kan de nieuwsbrief in de spam/tab 'reclame' terecht komen. Voeg svp ons adres toe aan je contactpersonen.) We verwerken je-mailadres in een gegevensbestand. Met deze aanmelding geef je ons toestemming voor de verwerking van je gegevens.

Mede mogelijk gemaakt door: