Word ook sponsor

De bouw van Landerij De Park is in volle gang. Voor het inrichten en gebruiksklaar maken van de gebouwen en buitenterreinen kunnen we nog veel hulp gebruiken. Als sponsor van Landerij De Park neem je medeverantwoordelijkheid voor een groene leefomgeving.

Sponsoring kan uiteraard financieel maar mag zeker ook in de vorm van materialen en diensten. Enkele voorbeelden van sponsoring in natura zijn: Afbouwmaterialen, meubilair, verlichting, gereedschappen voor de kinderboerderij, dieren en diervoeder, klimtoestellen en beplanting. En ook de inbreng van echte vaklieden is welkom zoals tegelzetters, schilders, timmerlieden, meubelmakers of stoffeerders. 

 

 

 

 

Je kunt sponsor worden van Landerij De Park door een keuze te maken uit verschillende sponsorpakketten met diverse tegenprestaties.

Maak je liever een andere keuze, overleg dan met René Hanssen, bestuurslid Sponsoring.

Mail naar info@landerijdepark.nl
o.v.v. organisatie, naam en contactgegevens.

Nieuwsbrief

Wil je niets missen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief. (let op: heb je een gmail adres dan kan de nieuwsbrief in de spam/tab 'reclame' terecht komen. Voeg svp ons adres toe aan je contactpersonen.) We verwerken je-mailadres in een gegevensbestand. Met deze aanmelding geef je ons toestemming voor de verwerking van je gegevens.

Mede mogelijk gemaakt door: