Groepen - altijd welkom!

Groepen (vanuit professionele organisaties, zoals scholen en kinderopvang) zijn op afspraak altijd welkom. Maar…… wat niet iedereen zich realiseert, is dat Landerij De Park een vrijwilligersorganisatie is en dat ze zich op allerlei fronten in moet spannen om de organisatie financieel gezond te houden. De beesten moeten eten, de gebouwen onderhouden, de wc’s moeten schoon, het speelterrein moet er goed bij liggen en zo zijn er nog veel meer zaken die aandacht vragen en geld kosten.
Daarom vragen wij hiervoor wel een kleine financiële vergoeding. Hierbij zijn er verschillende mogelijkheden:

A Bezoek aan Landerij De Park na 12.00 uur
U heeft toegang tot het terrein, de kinderboerderij, de tuin, de toiletten van de Pakschuur en indien open: de kas en de bijenstal. U betaalt hiervoor per kind € 1,- (scholen uit de gemeente Overbetuwe € 0,75)

B Bezoek aan Landerij De Park vóór 12.00 uur
U heeft toegang tot het terrein, de tuin en de toiletten van de Pakschuur. U betaalt hiervoor per kind € 1,- (scholen uit de gemeente Overbetuwe € 0,75)

C Bezoeken met een jaarabonnement 
Hierbij heeft u met uw specifieke groep het hele jaar vrij toegang zoals bij A en B beschreven. Hiervoor betaalt u € 10,- euro per kind (scholen uit de gemeente Overbetuwe € 7,50 per kind).

D Bezoek aan de Landerij vóór 12.00 uur met toegang tot bijenstal en kinderboerderij.
De kinderboerderij en de bijenstal gaan speciaal voor u open van 10.00 uur tot 11.30 uur.  U heeft toegang tot het terrein, de tuin, de kinderboerderij, de bijenstal en de toiletten van de Pakschuur. Bij slecht weer kunt u schuilen in de Pakschuur of in de kinderboerderij.
U betaalt hiervoor een toeslag van € 3,- per kind, dus € 4 per kind in het totaal. Voor deze optie moeten er wel apart vrijwilligers gevonden worden, dus dit kan alleen via een afspraak. Neem hiervoor contact op met ons officemanagement via info@landerijdepark.nl.

Voor al uw bezoek geldt:

- Van tevoren meldt u uw bezoek via info@landerijdepark.nl
- U meldt zich bij de beheerder van de kinderboerderij waar u contant of met pin kunt betalen.
- U maakt gebruik van de toiletten in de pakschuur, niet die van het restaurant.
- Het terras en het restaurant zijn bedoeld voor reguliere gasten. U kunt met uw groep een picknickplek zoeken op het terrein (of bij optie D in de Pakschuur of de kinderboerderij).

Aanmelden graag via info@landerijdepark.nl.
Basisscholen in de gemeente Overbetuwe kunnen gebruikmaken van de diensten van NME Overbetuwe.