Driestroom

Driestroom gelooft in onbeperkt meedoen. Op je eigen niveau en in je eigen tempo. We ondersteunen bij wonen, leren en werken. Onze begeleiding is gericht op ontwikkeling, want we weten dat persoonlijke groei bijdraagt aan alledaags geluk. En dat is waar wij ons elke dag voor inzetten.

Driestroom heeft zich de laatste jaren omgevormd tot een maatschappelijke onderneming die werk biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zo zijn innovatieve projecten opgestart om mensen de mogelijkheid te bieden volwaardig te participeren in de maatschappij. Voorbeelden van deze projecten zijn: DROOMvilla LUX, de Boksacademie, Mode met een Missie, de winkels in Klarendal (Arnhem) en Herwen (regio Zevenaar) en Veste Brakkestein (Nijmegen). En nu dus ook Landerij De Park. Bij Landerij De Park is Driestroom verantwoordelijk voor de horeca van Landerij de Park. Ook exploiteert Driestroom de ambachtelijke bakkerij en zorgt voor bemensing van de groenploeg.

 

 

driestroom alledaags geluk

 

 

Nieuwsbrief

Wil je niets missen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief. (let op: heb je een gmail adres dan kan de nieuwsbrief in de spam/tab 'reclame' terecht komen. Voeg svp ons adres toe aan je contactpersonen.) We verwerken je-mailadres in een gegevensbestand. Met deze aanmelding geef je ons toestemming voor de verwerking van je gegevens.

Mede mogelijk gemaakt door: