Ons doel:
de meest verrassende middag in het groen!

Bij Landerij De Park komt iedereen spelenderwijs in contact met allerlei facetten van de natuur. Door doen en beleven, ontdek je van alles en ontstaan weer nieuwe vragen. Families met kinderen kunnen er volop spelen en lekker een terrasje pakken. Fietsers, wandelaars, bezoekers van Park Lingezegen kunnen er even op adem komen en genieten van de omgeving met een drankje of iets lekkers. Met regelmaat is er een leuke activiteit.
Ook de partners zorgen voor activiteit op het terrein: je treft er kinderen van BSO De Landerij, schoolkinderen via NME Overbetuwe, studenten en stagiaires via  Helicon, kinderen in de therapietuin van Kindergroen BUITENpraktijk of medewerkers van Dienstverlening in ’t Groen. Medewerkers van Driestroom doen de bediening in De Landerij, bakken appeltaarten en maken streekproducten.

Nieuwsbrief

Wil je niets missen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief. (let op: heb je een gmail adres dan kan de nieuwsbrief in de spam/tab 'reclame' terecht komen. Voeg svp ons adres toe aan je contactpersonen.) We verwerken je-mailadres in een gegevensbestand. Met deze aanmelding geef je ons toestemming voor de verwerking van je gegevens.

Mede mogelijk gemaakt door: