'Overbetuwe Doet' en wij doen mee

'Overbetuwe Doet' en wij doen mee

Op 5 november krijgt iedereen die in Elst, Heteren, Valburg, Zetten en Hemmen woont, van de Gemeente Overbetuwe een waardecheque van € 6,50 om te besteden aan een lokaal doel naar keuze. Ook Landerij De Park heeft een mooie actie voorbereid. Wij gaan twee huisjes bouwen: een speelhuis voor jonge kinderen bij 'de zandhoek' en een mooi caviahuis met buitenverblijf voor een nieuwe groep cavia's. Als je ons steunt dan besteden wij jouw gift aan bouwmaterialen en gebruiken het voor de verplichte certificering (veiligheidskeuring).


Het team 'onderhoud en bouw' gaat de huisjes maken. Dit team zal er in het eerste kwartaal van 2020 mee aan de slag gaan, zodat jij ze bij 'Vier het Voorjaar' op 19 april kan komen bewonderen. Steun jij de Makers van Landerij De Park graag met jouw cheque? Verwerk deze dan op Overbetuwedoet.nl of geef je cheque voor 6 december af bij de Kinderboerderij. Wij activeren de code en voeren deze dan voor je in. De cheques zijn tot 9 december te activeren, daarna vervallen de codes.

Lees alles over deze sympathieke actie op overbetuwedoet.nl en zoek op 'Landerij De Park' als je ons wilt steunen. Alvast dank voor jouw steun!

door ldp op 4-11-2019
Terug naar nieuwsoverzicht