Labyrint van de hartenwensen

De kinderen zijn lekker bezig in de moestuin, of spelen in de natuurspeelplaats. Laat ze maar lekker begaan en neem ondertussen zelf even de tijd en de rust om het labyrint te lopen.

Een labyrint is anders dan een doolhof: in een doolhof kun je verdwalen, in een labyrint loop je in 7 hartvormige gangen naar het centrum, en dat kan maar op één manier. Je loopt er ook weer op één manier uit. 

 

 

 

 

Labyrinten zijn van oudsher bekend om je te bezinnen op een wens, een vraag of een probleem.

Je denkt heel bewust aan die vraag of wens, of aan dat probleem, en loopt daarmee rustig het labyrint in, naar het centrum ervan. Daar vind je een manier om je wens, vraag of probleem achter te laten. Wellicht vind je - uit het labyrint lopend - ook een antwoord.

In spirituele zin loop je naar het centrum in jezelf en kom je tot de kern in jezelf. We hopen natuurlijk van harte dat je dat ook zo ervaart!

Nieuwsbrief

Wil je niets missen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief. (let op: heb je een gmail adres dan kan de nieuwsbrief in de spam/tab 'reclame' terecht komen. Voeg svp ons adres toe aan je contactpersonen.) We verwerken je-mailadres in een gegevensbestand. Met deze aanmelding geef je ons toestemming voor de verwerking van je gegevens.

Mede mogelijk gemaakt door: