Eten en drinken bij De Landerij

In ons restaurant DROOM! De Landerij ben je hartelijk welkom voor een heerlijke koffie of thee met de enige echte DROOM-appeltaart die in eigen huis is gebakken! Een glas limonade, een lekker wijntje of een speciaal biertje wordt met liefde geserveerd door medewerkers van DROOM!

Je kunt genieten van een lekkere verse salade, diverse broodjes en warme lunchgerechten. Er wordt gewerkt met pure, eerlijke producten.

Voor kinderen is er binnen een leuke natuurbelevingsruimte waar van alles te ontdekken valt. Met mooi weer kun je terecht op ons ruime en rustige terras dat een mooi uitzicht biedt op de landelijke omgeving, het Romeinse Lint (5 kilometer wandel- en fietspaden) en de kerktoren van Elst.

Reserveren
Wil je een tafel reserveren voor bijvoorbeeld een heerlijk lunch of bijvoorbeeld een arrangementje voor een (kinder)verjaardag? Dat kan! Kijk op de website van DROOM! De Landerij voor alle mogelijkheden.

Voor een reservering kun je contact opnemen met de medewerkers van DROOM! De Landerij, tel: 0481-356932 (tot 17.00 uur) of via de mail: landerijdepark@bijdroom.nl.

 

Openingstijden

Verhuur zaalruimte