Jeugdteam Kinderboerderij
Landerij De Park

Het jeugdteam is voor kinderen van 8 tot 12 jaar op de woensdagmiddag van half 4 tot half 5.
De kosten bedragen dit jaar €20 per periode. Informatie en opgave voor het jeugdteam is mogelijk via ons e-mailadres: kinderboerderijldp@gmail.com.
Onze nieuwe seizoen loopt van 1 april t/m 24 juni 2020, met een pauze in de meivakantie.Het team is nu vol.

Wat doet het Jeugdteam?
Het jeugdteam Kinderboerderij is al ruim 2 jaar een begrip binnen Landerij De Park. Sinds begin 2017 begeleiden wij meerdere malen per jaar een groep kinderen die elke week komt helpen voor ongeveer 10 weken. We maken de groepjes niet te groot, maximaal 8 kinderen, zodat we alle aandacht kunnen geven.

Wij vinden het erg leuk om kinderen te betrekken in onze taken. De jeugdleden leren veel over de aanwezige dieren. Zij leren van alles wat er komt kijken op de boerderij;  verzorging, hantering en schoonmaken.
Het is heel leuk om te zien hoe enthousiast de groep is en hoe ze steeds meer vertrouwen krijgen bij de dieren en steeds meer durven. Ook zien we veel kinderen terug komen voor het volgende seizoen. Leden en oud-leden van het jeugdteam mogen ten alle tijden als ze op de boerderij langs komen vragen om een hesje van het jeugdteam en meehelpen of zelf met de dieren knuffelen als ze dat leuk vinden. Het is leuk om te zien dat ze die vrijheid ook durven te nemen.

Naast met de dieren op de boerderij bezig te zijn doen we soms wat andere activiteiten. Zo is waterbeestjes vangen altijd heel erg populair of knutselen we iets voor de dieren of iets wat met de natuur te maken heeft.  

Jij zegt toch ook ja tegen je eigen natuur?

Nieuwsbrief

Wil je niets missen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief. (let op: heb je een gmail adres dan kan de nieuwsbrief in de spam/tab 'reclame' terecht komen. Voeg svp ons adres toe aan je contactpersonen.) We verwerken je-mailadres in een gegevensbestand. Met deze aanmelding geef je ons toestemming voor de verwerking van je gegevens.

Mede mogelijk gemaakt door: