Anneke Manche in het zonnetje

Op vrijdag 19 januari hebben wij afscheid genomen van één van onze iconen, Anneke Manche. Ze is ruim zestien jaar betrokken geweest bij Landerij De Park. Zij was één van de initiatiefnemers die in 2007 met het idee kwamen voor een centrum voor natuurbeleving. Samen met een kleine groep mensen werden mogelijkheden verkend en werd het idee vormgegeven. Sinds 2015 staat er een prachtig centrum voor natuurbeleving met, nu in 2024, bijna 100.000 bezoekers per jaar.

Anneke heeft veel betekend voor Landerij De Park. Zij heeft meerdere functies vervuld. Naast initiatiefneemster heeft zij een belangrijke rol gehad in het (oprichtings)bestuur en in de afgelopen jaren was zij actief als teamtrekker van het PR-team. Als mede-hoedster van het unieke concept van Landerij De Park was Anneke vaak ons geweten en hield ons bij de les. Dat zullen wij zeker missen en doet een appél op de nieuwe garde.

Wij als bestuur zijn Anneke dankbaar voor de waardevolle bijdrage die zij heeft geleverd aan het ontstaan en de ontwikkeling van Landerij De Park. Wij hebben haar bedankt voor haar tomeloze inzet. Wij wensen haar veel geluk en plezier met haar andere activiteiten; want stilzitten… dat past niet bij Anneke.