Onze mensen

In 2008 nam een groep van betrokken inwoners van Overbetuwe het initiatief om een project te starten op het gebied van natuur en milieu, cultuur en zorg. Uit dit initiatief is later Stichting Boerderij Lingezegen ontstaan (SBL). De Stichting heeft tot doel om zonder winstoogmerk in Park Lingezegen een centrum voor natuur en zorg te realiseren. De initiatiefgroep vormt nog altijd de vaste kern van de activiteiten van SBL.

 

SBL kent een bestuur met gedreven mensen die hun expertise graag inbrengen voor dit maatschappelijk project. Zij hebben zich de afgelopen jaren gemotiveerd ingezet voor het uitwerken van de plannen, het regelen van de financiering en het betrekken van de partners die onderdeel uit willen maken van het centrum voor natuurbeleving. De groep vrijwilligers die meehelpt bij bouw en activiteiten groeit nu de realisatie plaatsvindt.

 

Nieuwsbrief

Wil je niets missen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief. (let op: heb je een gmail adres dan kan de nieuwsbrief in de spam/tab 'reclame' terecht komen. Voeg svp ons adres toe aan je contactpersonen.).

Mede mogelijk gemaakt door: