Ons plan

Hier groeit Landerij De Park

"Ik geloof in een plek, een unieke en historische plek, de plek waar ooit kasteel De Park stond, waar je de natuur kunt aanraken, zien, horen, ruiken en proeven. Een plek waar kinderen met vriendjes, ouders en grootouders de natuur spelenderwijs ontdekken, waar jong en oud leert, ervaart, ontspant en geniet en waar mensen met een beperking en vrijwilligers samen betekenisvol werk doen. Kortom: een plek waar je zorgt voor je eigen natuur."


Deze tekst is de tekst van ons filmpje, waarmee we maart 2015 wilden laten zien wat er komt op Landerij De Park.

Inmiddels is het hoofdgebouw, De Landerij, klaar. Aan de andere gebouwen, De Pakschuur en De Kinderboerderij, wordt nog geklust. De eerste zaken op het buitenterrein zijn aangelegd en ingericht, maar we zijn echt nog niet klaar.
De ontwikkelingen gaan organisch, de plannen ontwikkelen zich in het gebruik. Alleen als er financiële middelen zijn wordt er weer een stuk gerealiseerd.
De speelplekken zijn eerst aan de beurt en daarna denken we aan De Silo. Zou het niet leuk zijn als daar een openlucht- amfitheater in komt?

[Plaatje plattegrond volgt]

Nieuwsbrief

Wil je niets missen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief. (let op: heb je een gmail adres dan kan de nieuwsbrief in de spam/tab 'reclame' terecht komen. Voeg svp ons adres toe aan je contactpersonen.).

Mede mogelijk gemaakt door: